Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
18.07.2008 09:11 - Скорпионски страсти
Автор: princesss Категория: Лични дневници   
Прочетен: 35851 Коментари: 17 Гласове:
1



Най-искрения приятел, най-добрия любовник, най-сексуалния, и най- големия чистофайник – но това важи само за истинските скорпиони.А вие познавате ли истински скорпион? С цялата му грубост, сексуалност и магнетичен поглед?
Да, скорпиона е прекалено ревнив, до болка дори и до смърт.Но пък преди да се забъркаш със скорпион си знаел, че е скорпион, нали? Скорпиона е непредсказуем – никога не знаеш какво точно ще направи.В една и съща ситуация може да реагира по 100 различни начини, а после по още 100.

Те са жестоки, истински жестоки, но когато решат да бъдат добри, са наистина големи душици.Обичат и мразят със силата на ураган.Скорпиона обича много силно, НО само когато обича истински.Когато е влюбен е всеотдаен и много верен.Истинско щастие е да те обича скорпион, защото в сърцето му няма място за други.Няма по- постоянен човек в любовта от скорпиона, за него наистина важи това, че може да обича „до гроб”, стига обаче наистина да обича.А той не обича лесно.Негово внимание трудно се привлича и още по-трудно се задържа.Е, ако пък не спечелиш истинските му чувства, поне си получил незабравим секс.

В началото винаги са несигурни – мълчаливи, подозрителни, изучаващи.Обича да преодолява трудностите, за скорпиона това е като наркотик.Радва го не толкова постигнатото, а борбата, която трябва да води, за да го постигне.Скорпиона нанася удара още преди другите да се сетят за самия удар.Той удря изневиделица, точно когато си забравил и когато нищо не подозираш.Ненаситни са за разруха и тя им носи истински душевен оргазъм.

Той е роден боец и най-голямото му качество е, че първото нещо, което намира в другия е ахилесовата му пета.Безмилостни врагове, грубо проницателни и изключително подозрителни.Скорпиона е адски критичен и дори на моменти болезнено откровен.Никога не го е страх да кажа каквото и да е право в очите на отсрещния.Когато си науми нещо трябва да го има на момента и няма отказване докато не го получи.

Скорпиона е  магнетичен – само с поглед е в състояние да те доведе до лудост.Това е най-силното му оръжие, с което печели обожатели.В него бушуват невиждани страсти – в един миг може да ти се кара и да е побеснял до лудост, а в следващия да те дари с любов и нежност, която не си виждал.

Въпреки че на външен вид скорпиона е непробиваем, това е една от най-чувствителните зодии– когато чувстват, чувстват с всичко,което имат.Ревниви са до мозъка на костите си, готови са дори да убиват от ревност.Това е най-лошото им качество.Ревността ги убива, но убива и партньора им.Ако ще се влюбваш в скорпион, трябва от самото начало да знаеш, че не трябва да му даваш никакъв повод за ревност.

 Скорпиона е низ от суета, много държи на външния си вид.Невероятни егоисти са, искат цялото внимание да е за тях и към тях.Никога на второ място!Те трябва да бъдат единствени.За скорпиона мнението на околните никак не е важно, не ги интересува какво говорят зад гърба им, нито искат съвети,наумят ли си нещо, то се случва само и единствено по техния начин.Няма по-добър от скорпиона когато става въпрос за мъст.Правят го възможно най-грубия начин, но комбиниран с финес, защото притежават качества, които в комбинация стават взривоопасни – агресивност, сила, категоричност, остър ум, хаплив език.Скорпиона винаги гони интересите си – до дупка.

НО  всъщност зад непробиваемата им фасада и грубото държание се крие една много чувствителна душа, която не се разголва пред всеки. Повечето хора ги мислят за особняци и лицемери. А Скорпионите просто не понасят да губят и не харесват индивидите, които губят.Такива хора нямат в обкръжението си.Не обичат и хората , които не могат да мислят.Ако нещо не им допада – разкарват го на мига!Но зад привидно просташкото им поведение, се крие огромен интелект и сърце.

Скорпиона е наистина добър приятел, готов е да пожертва всичко в името на приятелството, но разбира се очаква същото от отсрещния, иначе трудно ще те нарече свой приятел.Винаги пази гърба на приятеля си.Но предадеш ли го, никога повече не можеш да го спечелиш.

В интимно отношение са много несигурни.Имат нужда ежеминутно да им се повтаря, че ги обичаш, че ги желаеш, че са единствени, незаменими…В същото време, ако сляпо им се подчиняваш губят интерес към теб.Но им е простено,нали?Те просто си падат по предизвикателствата.Скорпиона е много взискателен по отношение на половинката си.Той има нужда от мислещ човек, който да държи сетивата му будни, а не от празноглави красавци и красавици.Скорипона буди огромно желание за секс у всеки.Реши ли, няма как да устоиш.Ако си успял, то значи просто не е решил скорпиона с който си си имал работа наистина да те има.В секса знае точно какво иска и как да си достави удоволствие.За него е важно и удоволствието на партньора, но разбира се след собственото.Истински сексуален бум настава когато се открият два истински скорпиона.Скорпиона е най-добрия любовник в зодиака.Той излъчва невероятен сексапил, дори и без да си прави труда.

Сетивата им са наистина съвършено развити – от сетивата за красивото, до сетивата за измамата.Трудно е да излъжеш един скорпион, имат изключителен нюх и е истинска наслада да виждаш красивото през очите на скорпиона.От него става изключителен дизайнер, както и следовател.Има много силно развито шесто чувство и често подчинява живота си на него.

Много държат на думата си и носят невероятно чувство за отговорност.Много силни характери, дори на моменти прекалено.Имаш чувството, че нищо не може да ги срине,непоколебими са и арогантно силни.Но ако настъпи, срива е катастрофален и често ги погубва.

Скорпиона е най-доброто, което може да ти се случи, но и най-лошото.

Да…неустоими са, но пък хапят много, много лошо.

Пазете се от тях  и в частност от мен :)




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. princesss - А не, не не реклама. Това ако е рек...
18.07.2008 09:30
А не,не не реклама.Това ако е реклама...или може би е лоша реклама :)
Това са факти.Скорпиона си е скорпион и никой не може да го разбере или разучи, освен себеподобен - т.е. друг скорпион.
цитирай
2. anabel4o - Всичките ми отношения със скорп...
18.07.2008 11:38
Всичките ми отношения със скорпиони завършват в самото начало, когато са, както ги описа, все още мълчаливи, несигурни и подозрителни. :) Може би и за останалото си права. :)
цитирай
3. begemot40 - скорпионките ги отминавам
18.07.2008 12:36
като няма кого друг да охапат хапят себе си и е покой от тях
цитирай
4. анонимен - тъй като няма причина да се смята, че ...
18.07.2008 16:19
тъй като няма причина да се смята, че през ноември се раждат по малко хора в сравнение с другите месеци, това означава, че приблизително 1/12 от хората, които срещаш отговарят на описанието, което си дала, на базата на зодиакалния им знак. Наистина ли 1/12 от хората, които срещаш, са магнетични, обаятелни, безмилостни, ревниви, безумни, жестоки и т.н. епитети, които си използвала? Чиста статистика,замисли се.
цитирай
5. santov - - begemot40
18.07.2008 16:25
:))) Ще те послушам!
цитирай
6. анонимен - 90 % от това,
20.07.2008 21:34
което си написала е истина, обаче за мъжете скорпиони. Вече 6 години съжителствам с такъв и... няма шега, няма майтап, което си е така, така е - и чара, и всеотдайността, и магнетичния поглед, и ревността, и мнителността, и секса /понякога байгън ми става даже/! Обаче за жените скорпиони не мога да се съглася. В работата сме 4 жени в стаята, 3 скорпионки и аз едничка Рибка Златоперка, и първо, че трите са абсолютно различни, ама нищо общо нямат ти казвам, второ почти не отговарят на описанието по-горе /за секса естествено нямам коментар :-)/ и освен това редовно се карат помежду си, пълна лудница! Ама аз добре си се разбирам и с трите де...
Ох, забравих да кажа, че и шефката е Скорпион!!!
цитирай
7. silencemurmur - по: Скорпионски страсти
23.07.2008 01:39
Присцеса,

от къде познаваш страстите на скорпиона? Мислиш ли, че това животно има страсти? Човекът е една друга съзнателна нагласа като тази на скорпиона. Ако се водиш по четеното по астрология и преценяваш любимия по нея, никога няма да го видиш през твоите очи.

И астрологията е условна. И тя не носи истината нито за тебе нито за твоя свят. Каквото е направено от разума човешки е в неравновесие. Но може ли човекът да е в разновесие?

Silence

послепис: четох за страстната ти любов. Тя подготви бъдещето ти, което е тук. Всичко се влачи без следа през времето. И това не може да си ти.
цитирай
8. anubhis - :)))))
28.07.2008 13:19
ооо,да,познавам скорпиона до болка,моят мъж е скорпион:)))в случая комбинацията ни е опасна,защото аз съм лъв:))))абе,животински страсти,нали се сещаш:))))))поздрави за постинга:)))
цитирай
9. viki02 - По-лошо от мъж скорпион не съм ви...
29.07.2008 19:49
По-лошо от мъж скорпион не съм виждала.
Може би овца без крак само.
цитирай
10. viki11 - Да, познавам. Не стават.
11.09.2008 07:20
Да, познавам. Не стават.
цитирай
11. princesss - viki11
11.09.2008 09:53
аз пък познавам теб.Не ставаш.
цитирай
12. abrelosojos - Великолепен портрет си ни напра...
13.12.2008 18:01
Великолепен портрет си ни направила и е верен до конфузност ;) Мисля, че това което най-много ме стряска и възбужда при нас е, че сме хамелеони, съчетаваме абсолютните крайности - дивити низини на порока и полета на чистия дух, болезненото чуство за справедливост с абсолютна аморалност от гледна точка на класическата етика, която колколто и да се насилваме за нас си остава доста смътно понятие - не е написана на нашия език просто. Всеки, който се опита да ни определи в една посока (тук включвам и самите нас си в моменти на самозаблуда) е обречен да се опари жестоко..
цитирай
13. анонимен - mein deutscher
31.12.2008 02:02
vuzmojno li e zad prividna apatiq da kriqt 4uvstva ili po-skoro pokazvat lipsa na interes(pri polojenie,4e ve4e vednuj sa pokazali nejnost i posle vednaga maska na ledeno povedenie)
цитирай
14. анонимен - Не...
15.05.2009 00:15
Ужасни са. Много злобни и лицемерни са скорпионите. Пазя се от такива хора и не ги допускам изобщо до себе си. Жените са груби интригантки,а мъжете скорпиони са слабохарактерни и безлични. Просто единствената зодия,която има само недостатъци! Колкото до секса и магнетичния поглед ... ами огнените зодии са си огнени зодии и скорпионите са далеч от тяхната класа,това е достатъчно...
цитирай
15. poma - Пазете се от тях и в частност от мен :)
05.01.2011 22:43
Как да се предпазим от Вас? От къде сте?...
цитирай
16. анонимен - Познах любовта със скорпион
18.03.2011 12:20
Портретът Ви за зодията е чудесен. Имам го до себе си и даже и някога да си тръгне ще запазя прекрасни спомени. Макар всеки да има по нещо лошо в себе си, този човек може да те накара да се родиш отново за съвсем нов живот. Виж жените са ми ужасни. Имам приятелка, която от години преследва мъж, с който се е разделила по собствено желание. С доста неетични методи, меко казано.
цитирай
17. allexa279 - Как да запазим интереса му?
11.12.2017 22:47
Ок,добре ,а как да запазим интереса на мъж скорпион?По принцип съм близнаци и съм постоянно различна,аз самата не мога да се разбера.Няма скука при мене.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: princesss
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1084673
Постинги: 112
Коментари: 2889
Гласове: 11140