Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2014 08:49 - Трите неща, които всеки мъж иска от жената до себе си
Автор: minevv Категория: Тя и той   
Прочетен: 911 Коментари: 1 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
нес ще отговорим на един от най-често задаваните въпроси - какво искат мъжете от жените. Всички дами трябва да са наясно, че мъжете сме просто устроени същества, затова и не бива да се чудите, че отговрът е по-прост от очакваното. Много от дамите, които знаем, че тайничко ни четат, няма да повярват на това, което ще разберат сега, защото то не съвпада с желанията им. И това е нормално - мъжете и жените са различни. Да, има изключения, но, както винаги сме обичали да припомняме, те съществуват, за да потвърждават правилото. Ето и кои са трите неща, които всеки мъж иска от жената до себе си.

1. Секс

Едва ли някой е шокиран. Няма да кажем, че сексът е най-важното нещо за един мъж, но нека е ясно - сексът е едно от най-важните неща в една връзка. Може сега да искате да спорите с нас и да кажете, че храната е по-важна, но ако поставите пред някой мъж избора дали да хапне или да спи с някоя жена, ще се учудите колко много представители на силния пол ще останат гладни. Когато редовният секс липсва в живота на един мъж, той започва да прави всичко възможно, за да си го набави.

2. Комфорт

Комфортът е изключително важен за мъжете и имайте предвид, че именно комфортът е една от основните причини много мъже да държат на дългите си връзки. Много от нас остават с една определена жена, защото тя им дава спокойствие, уют, грижа и го успокоява в края на стресиращия работен ден. И тук не говорим толкова за физически, а по-скоро за емоционален комфорт. Фактът, че един мъж може да се прибере у дома, да се отпусне на дивана с жената, която обича, е безмълвна мечта на много мъже.

Логично, жените, които само мрънкат, натякват и вдигат скандали, не даряват мъжете с нужното спокойствие и често са причина за разпадането на връзката.

3. Приятелство

На последно място, но не и последно по значение е приятелството. Именно то е една от основните причини мъжете да се женят. Ние търсим жена, с която да ни е забавно, да харесваме еднакви неща, да можем да ѝ споделяме мечтите си, целите в живота, жена, с която да се смеем на еднакви неща, която да е готова да стои до нас независимо какво се случва.

Когато я открием, съвсем нормално е да се опитаме да направим всичко по силите ни, за да бъдем по-често с нея.

Това е, дами. Простичко, може би шокиращо, но искрено.




Гласувай:
1



1. rumyn - само три ли са? то тези са нищожни ...
05.06.2014 10:20
само три ли са?
то тези са нищожни спрямо изискванията на жените :)
мислете му мъже как ще се поберете в нашите искания към вас?
че в повечето случаи и ние не знаем какво точно искаме! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: minevv
Категория: Политика
Прочетен: 866968
Постинги: 437
Коментари: 1432
Гласове: 2418
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол